Garantie


Wij bieden onze occasions aan tegen de scherps mogelijke prijzen. Deze prijzen kunnen wij hanteren door onze lage overhead kosten, en onze jarenlange ervaring binnen de automobiel branche. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid de leukste en de mooiste auto’s te kunnen inkopen voor aantrekkelijke prijzen. Zodoende kunnen wij onze auto’s weer tegen gunstige prijzen aanbieden.

Alvorens onze occasions in de verkoop gaan worden ze uitgebreid gecontroleerd op de technische en optische conditie, hierdoor verkeren al onze occasions in topconditie en is het bij ons zelfs mogelijk dat u direct kan wegrijden in uw nieuwe auto. Tevens zijn alle auto’s van binnen en buiten professioneel gepoetst.

Wij berekenen GEEN afleveringskosten. De geadverteerde internetprijzen zijn de rijklaar prijzen. De auto heeft dan een pre-inspectie gekregen en wordt dan afgeleverd inclusief een geldige APK keuring en vloeistof controle. Tevens zijn de kosten voor de tenaamstelling bij de aankoopprijs inbegrepen.

BOVAG garantie is van toepassing indien het aankoopbedrag van de auto € 4.500 of meer bedraagt (Conform de BOVAG voorwaarden). Wij berekenen voor het Auto Kool BOVAG servicepakket een meerprijs van € 595,- euro. Uw auto word dan afgeleverd met de volgende extra’s:

  • 6 Maanden volledige Bovag garantie
  • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema
  • Minimaal 12 Maanden APK keuring
  • Maximale zekerheid voor slechts € 595,- euro

Wij hebben tevens de mogelijkheid om uw auto bij ons  in onderhoud te nemen nadat u de auto bij ons heeft aangeschaft.

Mogelijk gemaakt door Mobilox